Uitnodiging

Drie proeverijtjes

Iedereen die houdt van spelen en graag nieuwe mensen ontmoet, is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan één van de drie proeverijtjes van Ludentes. Zie verderop hoe je je kunt aanmelden.

Deze proeverijtjes waren bedoeld om het proeflokaal feestelijk te openen door het spelen van de leukste spellen uit mijn etalage. Inmiddels is deze etalage gevuld met 25 prachtige coöperatieve spellen en binnenkort volgen er nog veel meer. Onderaan deze pagina trouwens de top 10 van meest gekozen spellen (nogmaals dank aan iedereen die aan de enquête heeft meegewerkt!).


In verband met corona heb ik besloten om proeflokaal Ludentes pas later feestelijk te openen. Wel wil ik de meest favoriete spellen graag een keer met jullie spelen. En ik zou je graag een keer laten proeven aan de drie verschillende tafels van de toekomst die ik heb ontwikkeld. Daarom organiseer ik drie proeverijtjes, telkens voor 4 of 5 deelnemers.Aanmelden via doodle

Je kunt je aanmelden via deze doodle. Daarin kun je een keuze maken voor één van de proeverijen op 11, 16 en 23 september. Eventueel kun je je beschikbaarheid voor meerdere dagen opgeven dan neem ik binnenkort contact met je op voor de definitieve planning.

Top 10 eerste selectie etalage

1. Terra Nova Minimaatschappij

2. The Mind

3. Pandemie

4. Dixit

5. Evolution: Climate

6. Nomizo

7. Bibliotheek der Mysterie

8. Mount Everest

9. Team Up

10. De geheime gang